4 Your Health BodyScan

Preventie

De definitie van preventie: "Preventie is voorkomen dat er problemen ontstaan door van tevoren in te grijpen." "Preventie is het geheel van doelbewuste initiatieven die anticiperen op risicofactoren (= handelen voor het probleem ontstaat) en ageren wanneer de eerste signalen zich ontwikkelen en de problematiek aan het ontstaan is."


4 Your Health is van mening dat preventie essentieel is voor uw gezondheid in de toekomst. Wij zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen de vijandige invloeden of ziekte te verweren. De 4 Your Health BodyScan meet de energetische structuren van het lichaam veilig en eenvoudig. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen en/of disbalansen in het lichaam te signaleren. Deze meting geeft u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid. De te nemen maatregelen zijn dan eenvoudig en effectief. 

De BodyScan

De 4 Your Health BodyScan is volkomen pijnloos, veilig en snel. U neemt plaats op een comfortabele ligstoel en wij plaatsen twee elektrodes op uw enkels. Binnen 8 minuten meet onze BodyScan meer dan 620 lichaamsfuncties.

Schat aan informatie

Met onze BodyScan meten we de energetische gezondheidstoestand van alle organen en systemen in uw lichaam. Dus niet alleen van het hart en de longen, maar ook van uw spijsverterings- en immuunsysteem. Dat levert een schat aan informatie op. De uitkomst van de BodyScan wordt direct met u besproken. Daarbij krijgt u adviezen over het verbeteren van uw gezondheid. Bijvoorbeeld over aanpassingen in uw levensstijl op het gebied van voeding, beweging en het verminderen van stress.

De meting

Het enige wat belangrijk is voor een goede meting:

  • U moet 8 minuten stil kunnen liggen. Kinderen kunnen ook gemeten worden
  • Drink voor de afspraak voldoende water. Is dat niet gelukt drink dan vlak voor de scan nog een glas water (zonder koolzuur)
  • De 4 Your Health BodyScan wordt uitgevoerd door elektrodes aan te brengen op uw enkels
  • Verricht vlak voor de afspraak liever geen zware lichamelijke inspanning. Dit kan de meetresultaten beïnvloeden

  • Uw medische informatie

    U hoeft voorafgaand aan de scan geen vragenlijsten in te vullen. Laat het ons wel vooraf weten als u een pacemaker of kunstgewrichten heeft, medicijnen gebruikt, een dieet volgt, een orgaantransplantatie heeft ondergaan, onlangs medisch behandeld bent of nog behandeld wordt of als u zwanger bent. Uw persoonlijke gegevens worden door ons uiteraard vertrouwelijk behandeld.